Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νοσηλεία

Εισαγωγή Ασθενών

Η εισαγωγή του ασθενούς στην κλινική γίνεται, μετά από εξέταση του από τον θεράποντα ιατρό του , ο οποίο ανάλογα με την διάγνωση την οποία θα κάνει, κρίνει αν ο ασθενής χρήζει νοσηλείας στην κλινική. Αν ο θεράπων ιατρός δεν είναι ιατρός της κλινικής, θα πρέπει να ενημερώσει τους ιατρούς της κλινικής για τους λόγους εισαγωγής στην κλινική , την κατάσταση, το ιστορικό και την αγωγή του ασθενούς.

Η κλινική δεν διαθέτει τμήμα επειγόντων περιστατικών και για τον λόγο αυτό, προ της εισαγωγή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κλινική ή τους ιατρούς της για να εξεταστείτε στην κλινική ή στο σπίτι ή ακόμα και στο ιδιωτικό ιατρείο των ιατρών της κλινικής ή του θεράποντα ιατρού σας ( αν αυτός δεν είναι ιατρός της κλινικής).

Παρακαλείστε να γνωρίζετε και να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φαρμακευτική αγωγή που τυχόν λαμβάνετε ή πήρατε κατά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς και για τυχόν αλλεργίες που έχετε. 

Σας συστήνουμε να φέρετε μαζί σας τα απαραίτητα είδη ένδυσης και τα προσωπικά σας είδη ατομικής υγιεινής.

Το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης θα σας βοηθήσει στη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εντύπων, θα σας εξηγήσει τη διαδικασία εισαγωγής και μετά τη διευθέτηση της ασφαλιστικής σας κάλυψης (εφόσον υπάρχει), θα σας συνοδεύσει στο δωμάτιό σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η κλινική "Η Ζωοδόχος Πηγή" διαθέτει ασύρματη σύνδεση (WiFi).

 

Τι να έχετε μαζί σας
 

Κατά την εισαγωγή σας απευθυνθείτε στο λογιστήριο της κλινικής , όπου θα πρέπει να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:
  • Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Βιβλιάριο ασθενείας & Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ) .

Επίσης καλό είναι να έχετε και τα ακόλουθα που θα δώσετε για ενημέρωση στους ιατρούς της κλινικής.
  • Πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις ,όπως ακτινογραφίες, διαγνώσεις, αποτελέσματα εξετάσεων κλπ, ιδιαίτερα των 30 τελευταίων ημερών.
  • Έχετε μαζί σας ή φροντίστε να γνωρίζετε τα φάρμακα που λαμβάνετε, ώστε να ληφθούν υπ’ όψη για τη θεραπεία

 

Φαρμακευτική Αγωγή
 

Έχετε μαζί σας ή φροντίστε να γνωρίζετε τα φάρμακα που λαμβάνετε, ώστε να ληφθούν υπ’ όψη για τη θεραπεία. Προσοχή: Κατά την νοσηλεία σας , δεν πρέπει να παίρνετε φάρμακα χωρίς να ενημερώσετε τον ιατρό σας. Ενημερώστε τον ιατρό σας για φάρμακα χωρίς συνταγή (γενικής χρήσης, ομοιοπαθητικά, βότανα κ.ά.) τα οποία πήρατε το τελευταίο τρίμηνο, συνεχίζετε να λαμβάνετε ή τα έχετε σταματήσει.

 

Επισκεπτήριο
 

Τα αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των επισκεπτών (να μην βρίσκονται συγχρόνως στο δωμάτιο περισσότεροι του ενός επισκέπτη ανά ασθενή). Εάν επιθυμείτε να περιοριστούν οι επισκέψεις ή/και τα τηλεφωνήματά σας, παρακαλούμε ενημερώστε την Προϊσταμένη.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης, των ιατρονοσηλευτικών πράξεων, σε περιπτώσεις ύπαρξης μέτρων προστασίας αλλά και κατά την ανάπαυση των ασθενών, δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο η παρουσία συγγενών, επισκεπτών ή συνοδών (μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου).

Οι ώρες επισκεπτηρίου είναι το πρωί: 10.00 -14.00 και το απόγευμα : 17.00- 20.00 .

Παρακαλούμε ζητήστε από τους οικείους σας να μην σας επισκέπτονται σε περίπτωση που έχουν κρυολόγημα ή άλλη μεταδοτική ασθένειες.

 

Εξιτήρια 
 

Παρακαλείστε να τακτοποιήσετε έγκαιρα με τον θεράποντα ιατρό σας όλη τη διαδικασία έκδοσης του εξιτηρίου σας ώστε να μπορέσετε να αποχωρήσετε μέχρι τις 12:00 μ.μ..

©2019 Hosted and developed by TruthWebMedia