Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Για την εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΖΩΟΔΟΧΟς ΠΗΓΗ Β.ΜΙΣΗΛΙΔΟΥ Ο.Ε..» (με ΑΦΜ 092749418 , ΔΟΥ ΧΙΟΥ ) η οποία λειτουργεί στην έδρα της Ευαγγελιστρίας 10 στη Χίο τη Γενική Κλινική H ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ  ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών, των πελατών και των επισκεπτών της ,αλλά και των εργαζομένων και των συνεργατών της αποτελεί δέσμευση.

Η εταιρεία μας αγωνίζεται να διεξάγει τις επιχειρηματικές της δράσεις σε συμφωνία με τις αρχές της ιδιωτικότητας, καθώς πιστεύουμε ότι επιδεικνύουν την ακλόνητη δέσμευσή μας σε δεοντολογικές και υπεύθυνες πρακτικές

Για τους λόγους αυτούς ακολουθούμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία τηρεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων όπως θεσπίζεται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, που  ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.

Με την παρούσα πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις που τηρούνται από την εταιρεία μας, για την προστασία εν γένει της ιδιωτικότητας των ασθενών, συνοδών, οικείων και κάθε είδους συμπαραστατών αυτών, τα προσωπικά δεδομένα των οποίων τυγχάνουν επεξεργασίας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας. Με την παρούσα πολιτική σας ενημερώσουμε για το πώς συλλέγουμε, διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που σας αφορούν, όπως τα προσωπικά σας στοιχεία που μας παρέχετε εσείς ή ο ασφαλιστικός σας φορέας, επιλέγοντας να λάβετε υπηρεσίες υγείας από την εταιρεία μας, είτε δεδομένα υγείας που προκύπτουν από την παροχή των υπηρεσιών μας και από τον  ιατρικό φάκελό σας. 

Όλοι οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στην κλινική υπογράφουν  έντυπα συγκατάθεσης ότι συμφωνούν να χρησιμοποιηθούν και να αποθηκευθούν τα προσωπικά τους δεδομένα στα αρχεία μας. Επίσης χρησιμοποιείται ειδικό λογισμικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την νοσηλεία των ασθενών, το οποίο προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών κατά την χρήση και διακίνηση τους  στο διαδίκτυο.

©2019 Hosted and developed by TruthWebMedia