Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τύποι δωματίων & διαιτολόγιο

Ο ασθενής μας μπορεί να αναρρώσει μέσα σε ένα πολιτισμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα δωμάτια της κλινικής είναι Μονόκλινα (Α θέση), Δίκλινα (Β θέση) και τρίκλινα (Γ θέση).


Διαθέτουμε 30 νοσηλευτικές κλίνες σε άνετα δωμάτια με κεντρική θέρμανση και ψύξη, τηλεφωνική σύνδεση, WiFi, τηλεόραση. Τα χρώματα των χώρων έχουν επιλεγεί με προσοχή ώστε να είναι ευχάριστα και ξεκούραστα για τον νοσηλευόμενο.


Η κλινική διαθέτει φιλόξενες συνθήκες διαμονής για τους νοσηλευόμενους ασθενείς σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ευαισθησία στην ανθρώπινη ανάγκη.

Επίσης η κλινική διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης, δίκτυο πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, γεννήτρια, σύστημα όσμωσης και κεντρικές παροχές ιατρικών αερίων, εξασφαλίζοντας την συνεχή λειτουργία της κλινικής, όπως απαιτείται για μια σύγχρονη Νοσηλευτική μονάδα.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην καθαριότητα και λειτουργικότητα των χώρων.

Διαιτολόγιο

Το διαιτολόγιο μας είναι πολύ προσεγμένο, άριστης ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας που καθορίζεται από ειδικό Διαιτολόγο και παρασκευάζεται με εκλεκτά υλικά από το έμπειρο προσωπικό της κλινικής.
Η κλινική διαθέτει πιστοποίηση ΙSO 22.000:2005(σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων)

©2019 Hosted and developed by TruthWebMedia