Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Κλινική

Η ανακαινισμένη  ιδιωτική γενική κλινική "Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ",  στεγάζεται σε τριώροφο κτήριο  στην πόλη  της Χίου, στην διεύθυνση Ευαγγελιστρίας 10.  Η εταιρία  Β. ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε διαχειρίζεται την κλινική από το 2014 ,προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες  νοσοκομειακής περίθαλψης, σε όλους τους πολίτες  ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Tο έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συμβάλει στη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, ενώ η σύμβαση που έχει συνάψει η κλινική με τον ΕΟΠΥΥ, δίνει  την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες της Χίου  να νοσηλευθούν στην κλινική. Η κλινική είναι μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος.

      Η κλινική  Ζωοδόχος Πηγή είναι δυναμικότητας 30 κλινών και διαθέτει Παθολογικό, Χειρουργικό , Οφθαλμολογικό και Ακτινολογικό τμήμα.

      Η χειρουργική αίθουσα  της κλινικής είναι οργανωμένη και εξοπλισμένη  με άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό,  δίνοντας την δυνατότητα για πραγματοποίηση επεμβάσεων με απόλυτη ασφάλεια, του χειρουργικού και του οφθαλμολογικού τομέα από καταξιωμένους ιατρούς.

     Η αίθουσα είναι ανακατασκευασμένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την ελαχιστοποίηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

     Η χειρουργική αίθουσα διαθέτει λα ποροσκοπικό πύργο , ενδοσκοπικό πύργο, αναισθησιολογικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας  και εξοπλισμό για την  πραγματοποίηση επεμβάσεων καταρράκτη-φακοθρηψίας.

    Το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό είναι όλοι πτυχιούχοι αναγνωρισμένων σχολών, διακρίνονται για την επαγγελματική τους πληρότητα και το ήθος και την συνεχή εξειδίκευση στις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και στις σύγχρονες νοσηλευτικές μεθόδους.

    Οι νοσηλευτές της κλινικής ενεργούν δίπλα στον ασθενή, συμπαραστέκονται ανθρώπινα, επικοινωνούν με τον ασθενή και τον ενισχύουν σε κάθε στάδιο της δοκιμασίας της υγείας του. Η κλινική διαθέτει και φυσικοθεραπευτή ο οποίος προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες του στους ασθενείς της κλινικής.

   Στόχος όλων είναι το άριστο αποτέλεσμα, μέσα από αρμονική και ομαδική συνεργασία και κατανόηση.

Ο ασθενής μας μπορεί να αναρρώσει μέσα σε ένα πολιτισμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα δωμάτια της κλινικής είναι Μονόκλινα (Α θέση), Δίκλινα (Βα θέση) και τρίκλινα (Γ θέση).

Διαθέτουμε  30 νοσηλευτικές κλίνες σε άνετα δωμάτια με κεντρική θέρμανση και ψύξη, τηλεφωνική σύνδεση,  WiFi και  τηλεόραση. Τα χρώματα των χώρων έχουν επιλεγεί με προσοχή ώστε να είναι ευχάριστα και ξεκούραστα για τον νοσηλευόμενο.

Η κλινική διαθέτει φιλόξενες συνθήκες διαμονής για τους νοσηλευόμενους ασθενείς σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η ευαισθησία στην ανθρώπινη ανάγκη.

Επίσης η κλινική διαθέτει σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης, δίκτυο πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, γεννήτρια, σύστημα όσμωσης και κεντρικές παροχές ιατρικών αεριών, εξασφαλίζοντας την συνεχή λειτουργία της κλινικής, όπως απαιτείται για μια σύγχρονη Νοσηλευτική μονάδα.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην καθαριότητα και λειτουργικότητα των χώρων.

Η κλινική προσφέρει γεύματα σύμφωνα με το διαιτολόγιο που έχει καθορίσει ειδικός διαιτολόγος και  είναι πολύ προσεγμένα, άριστης ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας και παρασκευάζονται με εκλεκτά υλικά από το έμπειρο προσωπικό της κλινικής.

   Η διεύθυνση της  κλινικής αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες στις οποίες ζουν οι συμπολίτες μας έχει προσαρμόσει τις τιμές της σε επίπεδα προσιτά σε όλους χωρίς να επηρεάζεται το επίπεδο υπηρεσιών.

   Η κλινική Ζωοδόχος Πηγή  είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ και η οικονομική  επιβάρυνση των ασθενών περιορίζεται στα πλαίσια που καθιέρωσε, από τις 18/11/2012, ο ΕΟΠΥΥ για τους ασφαλισμένους του και συγκεκριμένα ο ασθενής επιβαρύνεται με το 30%  του Κ.Ε.Ν. ( κλειστού ενοποιημένου νοσηλίου) για νοσηλεία σε τρίκλινο δωμάτιο. Στα πλαίσια της εταιρικής  κοινωνικής ευθύνης ,γίνεται αναβάθμιση της νοσηλείας του ασθενή σε δίκλινο δωμάτιο , χωρίς την οικονομική  επιβάρυνση του ασθενή.

 

   Για τους ανασφάλιστους ασθενείς οι τιμές κυμαίνονται σε επίπεδα ελκυστικά για όλα τα κοινωνικά στρώματα, επιθυμώντας να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε όλους ΄

  Στην κλινική Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ έχουμε περίπου 1200 νοσηλείες  , τουλάχιστον 1 ημέρας,  ασθενών ανά έτος, σε όλα τα τμήματα.

   Η κλινική είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 22.000:2005 για την  ασφάλεια  διαχείρισης τροφίμων για παρασκευή και διάθεση τροφίμων εντός κλινικής και με το σύστημα  ποιότητας ISO 9001:2015 για την οργάνωση και διαχείριση επί των συνολικών υπηρεσιών υγείας ιδιωτικής κλινικής: νοσηλευτικές υπηρεσίας και υπηρεσίες υγείας σε παθολογικό, χειρουργικό, οφθαλμολογικό και ακτινολογικό τμήμα.

©2019 Hosted and developed by TruthWebMedia